Kiitos, että osallistut tähän Sinebrychoffia ja yhtä vertailukohdaksi valittua yhtiötä koskevaan mainetutkimukseen.
 
Sinebrychoff haluaa pysyä johtavana panimoyhtiönä. Aiomme saavuttaa tämän tavoitteen olemalla jatkuvasti innovatiivisia ja ottamalla huomioon asiakkaidemme, kumppaneidemme ja muiden sidosryhmiemme tarpeet. Lisäksi pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja kannattavuuttamme.
Valitsimme sinut vastaamaan tähän kyselyyn, sillä haluaisimme kuulla mielipiteesi toiminnastamme. Tutkimuskysymykset käsittelevät Sinebrychoffin tuotteita ja palveluita, yritysvastuuta, taloudellista suorituskykyä sekä muutamia muita kannaltamme tärkeitä aiheita.
 
Emoyhtiömme Carlsberg on tilannut tämän tutkimuksen The RepTrak Companylta, joka on maailman johtava yritysten maineeseen keskittynyt konsulttiyhtiö. Näin voimme varmistaa, että tutkimuksen tulokset ovat luotettavia ja puolueettomia. Luotamme täysin Reputation Instituten kykyyn toteuttaa tämä kysely puolestamme. Antamasi tiedot ovat luottamuksellisia, eikä tuloksista ole mahdollista tunnistaa yksittäisiä vastaajia. Sinebrychoffin johto käyttää kyselyn tuloksia keskustelujensa pohjana ja tulevien toimenpiteiden valmistelussa.

Olemme kiinnostuneet vastauksistasi, vaikka ne perustuisivat vain yleisluonteisiin käsityksiisi Sinebrychoffista ja muista kyselyssä käsiteltävistä yhtiöistä.

Vastaamiseen kuluu noin 10 minuuttia. Sinun on täytettävä kysely kerralla, muuten sinun on otettava se alusta alkaen.

Pyydämme ystävällisesti vastaamaan kyselyyn 24. syyskuuta mennessä.
>>